"Vrei sa cunosti un om? Asculta-l cum vorbeste si vezi-l cum munceste"

                                                                                                       Intelepciune populara

 

Bine ati venit!


Va intampin cu o calda imbratisare, asa cum se cade sa primiti atunci cand pasiti pargul unei case. Aici e casa mea de pe internet. Aici faceti cunostiinta cu mine ALEXANDRA HINDA , stati de vorba cu mine, cu gandurile mele , cu emotiile mele si cu toate informatiile pe care cu drag vi le ofer.
Sedere placuta ! Va multumesc!

Site-ul meu se numeste oamenisiingeri.ro pentru ca eu am convingerea, ca pe acest minunat Pamant ce ne-a fost dat sa traim, se intampla minuni si ce e mai frumos, am descoperit ca OAMENI SI INGERI convietuiesc impreuna intr o armonie perfecta. Uneori, noi toti suntem ingeri unul pentru celalalt. O confirmare a celor afirmate este acest site, care a putut fi posibil datorita unei intregi echipe de ingeri si oameni deopotriva, Ionel, Anamaria, Felicia, Alexandru, Daniel, Dan Cristian, Ovidiu, Viorica, Elisabeta, Teo, Vasile, Nicolae, Ana, Maria, Constantin, Steluta, Gabriel, Elena, Mira, Corina, Florentina, Daniela, Zaharie, Claudia, Sofia, Valeria, Irina, Oana, Luca, Elena, Sorin ůsi multi, multi altii. Toti oamenii pe care Dumnezeu mi i-a scos in cale, in acest interval de timp sunt ingeri pentru mine. Fara ei viata mea nu ar fi fost asa de plina cu minuni. Pacea si linistea sufleteasca , Lumina si Iubirea din sufletul meu , zambetul chipului meu , stralucirea din ochi nu ar fi fost posibile fara ei.

Va multumesc dragi OAMENI INGERI pentru ca v-ati oprit in drumul vostru prin viata sa stati si in preajma mea si sa ma atingeti cu binecuvantarea voastra. Fericita viata am cu Oameni si Ingeri langa mine .
Multumesc Doamne!